5 Eylül 2007 Çarşamba

Belediye Başkanı ile Görüşme

24.08.2007 Cuma Günü saat 11:30'da Belediye Başkanı ile Yapılan Görüşme Tutanağı :


KATILANLAR:
Datça Belediye Başkanı :
Sn. Erol Karakullukçu

Dadyader Yönetim Kurulu :
Nesrin Aygün
Yağmur Acar
Erol Pir
Mehmet Kutay


Yeni Yönetim Kurulu ile tanışma ardından yeni projeler sunuldu.
Tarihi Bölgenin altyapı ve üstyapı planlama ve iyileştirilmesi projesi daha önce konuşulduğu ve Belediyenin de desteklediği tekrar vurgulandı.
Hızırşah Mesire yerine ek olarak Su deposunun bulunduğu alanında mesire yeri olup olamayacağı araştırılacak. Seramik Festivalinin çok doğru bir karar olduğu, m.ö 3500 yıllarında burada seramik fırınlarının olduğu ve üretim yapıldığı için bu sanatın canlandırılmasının önemi konuşuldu.
Eski Datça Mahallesi girişindeki Gençlik Parkı projesi (dadyader tarafından peyzaj Almila Kafalı’ya yaptırılan) işlemlerinin tamamlandığı ve uygulanacağı müjdesi verildi.
Çöp ayrıştırma projesinin ertelendiği fakat hanelerin bilgilendirilmesi çalışmalarının devam edeceği söylendi. Tanıtım broşürlerinin hazırlandığı belirtildi.
Beraber güzel projeleri gerçekleştirebileceğimiz müjdesi verildi. Özellikle Gençlik Parkı için mahalleli ve sahibini ikna etmemiz istendi.
Bu arada toplantıya katılan eski tapu müdürlerinden bir bey yapılacak işlerin mutlaka mahallelinin katılımıyla yapılması gerektiğini, her işe orada yaşayanları katmamızı ve fikirlerini almamızı hatırlattı.
Belediye Başkanı aynı gün öğleden sonra Kaymakam ile toplantı yapılacağını ve özellikle Seramik Festivali ve Atölyeler konusunu konuşacağını söyledi.

İlerde bir tarihte genişletilmiş bir kahve toplantısına Belediye Başkanımızı da davet ederek sorunlarımızı ve isteklerimizi iletmek üzere toplanabiliriz.

Hiç yorum yok: