5 Eylül 2007 Çarşamba

DADYADER ilk Toplantı

DADYADER TOPLANTI NO :1


TOPLANTI NOTLARI

Tarih: 22 Ağustos 2007
Yer: Dernek Binası
Katılanlar: Nesrin Aygün, Yağmur Acar, Erol Pir, Mehmet Kutay


Görev dağılımı yapıldı, deftere kararlar geçirildi, yetki belgesi kararı da alındı. Buna göre:

Başkan Nesrin Aygün
Başkan Yardımcısı Yağmur Acar
Muhasip Üye Erol Pir
Üye Mehmet Kutay
Üye Aysin Kocaoğlan

Yetki belgesi Başkan ve Muhasip Üye’ye hazırlanacak ve Kaymakamlığa iletilecektir.
Kaymakam ve Belediye Başkanından en kısa zamanda randevu alınarak ziyaret edilmesi kararlaştırıldı. (24 Ağustos 2007, Cuma en uygun zaman)
Üye listesinin tekrar gözden geçirilerek, burada olmayanların üyelikden çıkarılması ve yeni üyelerin kaydedilmesi için çalışma yapılması gerekmektedir.
İnternet sitesi yapılarak, haberlerin güncelleştirilmesinin önemi konuşuldu, Erol Pir bu konuda görev aldı.
Genel Kurul sonuç evrakları hazırlanarak Kaymakamlığa verilecek. (Nesrin Aygün)
Kaymakamlıktan Semra Hanım Tüzük değişikliğini muhakkak yıl sonuna kadar yapmamız gerektiğini bildirdi. Önce Olağanüstü Genel Kurul yapıp, gündem maddesi olarak bu konuyu ele almamız gerekiyormuş. (Yağmur Acar görevlendirildi)
El Sanatlarıını geliştirilmesi, geleneksel sanatların ortaya çıkarılıp yeniden faaliyete geçirilmesi, pazarlanması, eğitim ve kültürel faaliyetler konularını Yağmur Acar ve Emel Akkaraca yürütecekler.
Prof. Dr. Numan Tuna nın Eski Datça Mah. Tarihi Kentsel Planlama Projesinin yapılması için grup kurulması, ve çalışmalara başlanılması kararlaştırıldı. Belediye Başkanı katılacağını ve destekleyeceğini bildirdi. Bu projeden sorumlu yönetim kurulu üyesi Nesrin Aygün, en kısa zamanda grubu kurup çalışmalara başlayacaktır.
Turizm faaliyetleri ile ilgili konular, ekolojik köy turizmi araştırılara Eski Datça ya özgü bir model geliştirilmesi ve çalışma grubu kurulmasıMehmet Kutay ‘ın sorumluluğunda olacaktır.
Rüzgar Enerjisi paneli sonuçları elde edilip incelenecek.
25 Ağustos saat 18:00’de Dede Pansiyon’da yönetim kurulu üyeleri dışında ilgili şahıslar da davet edilerek yeni projeler konusunda bir toplantı yapılmasına karar verildi.

Hiç yorum yok: